Rólunk

A Pentacom-ról

A Pentacom közel 20 éve szállít egyedi online megoldásokat. Elsődleges szolgáltatási területeink a webfejlesztés, a nagyvállalati e-commerce megoldások, az online kommunikáció, valamint az alkalmazásfejlesztés.

Több multinacionális vállalat weboldala és e-commerce megoldása született a segítségünkkel. Büszkék vagyunk rá, hogy a Baumit, a Toyota, a UPC és a Lindab is a mi megoldásainkat alkalmazza. Együtt dolgozunk startupokkal is (pl. Stagehive), hogy magabiztosan tehessék meg első lépéseiket az online világban.

Pentacom logo

1

Odafigyelünk
ügyfeleink igényeire

Erősségeink a gyorsaság, az agilitás és a precizitás. Odafigyelünk a részletekre. Büszkék vagyunk arra, hogy magas minőséget szállítunk.

2

20 évnyi
tapasztalat

Közel 20 évnyi tapasztalattal tisztában vagyunk vele, hogy mire vagyunk képesek. Azt ígérjük, amit meg is tudunk valósítani.

3

Tartjuk
a határidőket

Dolgozzon velünk és elégedett lesz azzal, ahogy a határidőket kezeljük. A részletes tervezés és időzítés a mindennapi munkánk része.

4

Beszéljük az
Ön nyelvét

Azon túl, hogy online szakemberek vagyunk, továbbra is beszélünk emberi nyelveket. Megértjük üzleti céljait, azonosulunk velük és segítünk abban, hogy könnyen elérje azokat.

Ügyfeleink mondták

Scroll to Top