A Pentacom-ról

A Pentacom közel 20 éve szállít egyedi online megoldásokat. Elsődleges szolgáltatási területeink a webfejlesztés, a nagyvállalati e-commerce megoldások, az online kommunikáció, valamint az alkalmazásfejlesztés.

Több multinacionális vállalat weboldala és e-commerce megoldása született a segítségünkkel. Büszkék vagyunk rá, hogy a Baumit, a Toyota, a UPC és a Lindab is a mi megoldásainkat alkalmazza. Együtt dolgozunk startupokkal is (pl. Stagehive), hogy magabiztosan tehessék meg első lépéseiket az online világban.

Pentacom logo

1

Odafigyelünk
ügyfeleink igényeire

Erősségeink a gyorsaság, az agilitás és a precizitás. Odafigyelünk a részletekre. Büszkék vagyunk arra, hogy magas minőséget szállítunk.

2

20 évnyi
tapasztalat

Közel 20 évnyi tapasztalattal tisztában vagyunk vele, hogy mire vagyunk képesek. Azt ígérjük, amit meg is tudunk valósítani.

3

Tartjuk
a határidőket

Dolgozzon velünk és elégedett lesz azzal, ahogy a határidőket kezeljük. A részletes tervezés és időzítés a mindennapi munkánk része.

4

Beszéljük az
Ön nyelvét

Azon túl, hogy online szakemberek vagyunk, továbbra is beszélünk emberi nyelveket. Megértjük üzleti céljait, azonosulunk velük és segítünk abban, hogy könnyen elérje azokat.

Ügyfeleink mondták