Promóció

Üdvözöljük, mi vagyunk a Pentacom. A komplex Online kihívások specialistái.

18 év tapasztalattal, 31 országban megvalósított 431 sikeres projekttel a hátunk mögött készen állunk, hogy most az Ön vállalatának Online marketingjét tegyük sikeressé. Próbálja ki szolgáltatásainkat, most egy hónapig díjmentesen!

Hogyan támogatja az online marketing a sales célok elérését?

Megtaláljuk az összes Önnek releváns csatornát, amin hirdetve vállalkozása elérheti potenciális vevőit.

Költséghatékony és konverzióközpontú kampányokat tervezünk, optimalizálunk és menedzselünk, melyeknek feladata az Ön potenciális vásárlóinak felkutatása az online térben. Olyan kampány landing oldalakat készítünk, ahol a felhasználók könnyedén ki tudják választani, hogy mely termék / szolgáltatás iránt érdeklődnek, miközben szakembergárdánk folyamatosan konzultál az Ön sales csapatával az eredményekről.

Egyedi, és teljesmértékben vállalatára szabott marketinstratégiát készítünk, mely a céltól függően lehet image vagy performance alapú.

#LandingSite #OnlineStratégia #Kampánytervezés #Kampánykezelés #GoogleAds #FacebookAds #PPC

Mit kell tennie ahhoz, hogy kitűnjön versenytársai közül?

Vállalkozásának minden hatékony social platformon jelen kell lennie.

Segítünk abban, hogy vállalatára szabott, egyedi hangvétellel kommunikálhasson követőivel a Social Media felületein. A contentgyártás során nemcsak a brand arculatát és az Ön cégének igényeit vesszük figyelembe, de a legújabb trendeket követve posztolunk, friss és menő tartalmakat.

Izgalmas, vállalatára szabott online nyereményjátékokat szervezünk (Web-, Facebook, Instagram oldalán), hogy vevői még elkötelezettebbek legyenek márkája iránt.

#FacebookContent #InstagramContent #FacebookNyereményjáték #InstagramNyereményjáték #OnlineNyereményjáték #SMSNyereményjáték

Mire van szüksége ahhoz, hogy vállalata tovább növekedjen?

Elsősorban professzionális Online Marketingre, és az online tartalmak hatékony menedzsmentjére.

A vállalati hírek és újdonságok gyors és precíz publikálására. Menő Social Media csatornákra, népszerű posztokra, amelyet vállalatának követői, sőt a szakma is szívesen olvas. Nagy online elérésre, hogy brandje folyamatosan épüljön, ismertsége szélesedjen.

A megfelelő célközönségeinek azonosítására és megszólítására, hiszen az affinis közönségből lesz konvertáló vásárló. Nem utolsó sorban, pontos és megbízható riportokra, havi és éves szinten.

#Weboldalkezelés #CMS #WeboldalTartalomkezelés #SEO #FacebookTartalomgyártás #InstagramTartalomgyártás #FacebookAdminisztrálás #InstagramAdminisztrálás
#HaviRiport #ÉvesRiport

Ajánlatunk

akár

199.990

Ft-tól havonta

Ügyfeleink mondták

Scroll to Top

Próbáljon ki minket ingyen!